FAQ

Waar wordt Eden geproduceerd?

Eden wordt geproduceerd op het Italiaanse vasteland, gemaakt met lokale, natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Door de productie in Europa te houden, hebben we een veel beter zicht op de kwaliteit, maar verkleinen we ook onze ecologische voetafdruk. Daarnaast vinden we het belangrijk om terug te geven aan de maatschappij en lokale handel en talent te ondersteunen. 

Waarin verschilt Eden van andere cosmeticamerken?

Eden werkt enkel met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder chemische bestanddelen. Dit wil zeggen dat je er bij Eden van op aan kan dat er geen SLS/SLES, conserveringsmiddelen, PEG, parabenen, petroleumderivaten, siliconen, parafine of vaseline, artificiële kleurstoffen of synthetische parfums in onze crèmes zitten. Enkel het beste uit de natuur is goed genoeg voor jouw huid!

Hoe beschermt Eden tegen huidveroudering?

De belangrijkste oorzaak van huidveroudering is de zon. Tot wel 80 à 90% van de tekenen die wij zien als huidveroudering, waaronder rimpels, wordt veroorzaakt door zonlicht. Zo heeft een 40-jarige vrouw die zich dagelijks beschermde tegen de zon nog de huid van een 30-jarige! Wil jij er dus ook jong blijven uitzien? Wend je dan tot natuurlijke zonnebescherming, die niet alleen je huid, maar ook het milieu goed doet! Door SPF30 in onze crème te verwerken, zorgen wij ervoor dat jouw huid beschermt is tegen de schadelijke gevolgen van de zon. Herhaal het aanbrengen meermaals per dag om een hele dag door beschermd te zijn en verhoog de zonnefactor in geval van veel of hevig zonlicht. 

Waar kan ik Eden-producten kopen?

Eden is te koop via onze eigen webshop op deze website, maar wist je dat je ons ook op Bol.com, Amazon.nl en Etsy kan vinden? Veel winkelplezier!

Wat als ik niet tevreden ben met mijn aankoop?

Door niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze klantenservice hoog in het vaandel te dragen, trachten we al onze klanten blij te maken met onze producten. Mochten we daar bij jou toch niet in slagen, dan kijken we graag samen met jou naar een passende oplossing.

Sowieso heb je 14 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen en het aankoopbedrag teruggestort te krijgen. In dat geval raden we je aan een mailtje te sturen naar info@world-of-eden.com. We begeleiden je doorheen de te volgen stappen.

Let wel: Het product dient nog ongeopend en verkoopbaar te zijn om recht te hebben op de volledige terugbetaling van het product. De verzendkosten zijn ten laste van de klant.

Hoe kan ik Eden contacteren?

Heb je een vraag? Wil je ‘hallo’ zeggen? Stuur ons dan zeker een mailtje op info@world-of-eden.com of vul het contactformulier op onze website in!

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

We streven ernaar om al de bestelde producten binnen de 24 uur te verzenden. Deze zullen bij jou toekomen binnen 1 tot 3 werkdagen.